Кои са най-горещите модни тенденции, показани от звездите:

Мини дължини, тяло обгърнато в дантела, корсет с изрязано деколте. Тенденцията демонстрира Дженифър Лопес на афтърпартито след връчването на Златния глобус. Фееричен тоалет в подобен цвят присъства в колекцията на Astella Glamour.

Съчетанието на дантела с екрю е изключително нежно и подчертава орнаментите на тоалета. Кристина Агилера се появи в зашеметяваща роклят на Златния Глобус. Тенденцията присъства и в колекцията на Astella Влюбване в Италия.

Розовият цвят и акцентът на мулажите
е една от интересните тенденции на 2011. Независимо дали роклята ще е с мини дължина (тоалетът на Astella) или дълга (на червения килим), мулажирането е налице.

Белият цвят винаги е актуален и е основен цвят в колекциите на много дизайнери за пролетно-летния сезон. Интересни са наметките от шифон – при Astella в издължен вариант, а при Дженифър Лопес – къса и обсипана с кристали Сваровски.

Рокли в актуалния за сезона червен цвят с атрактивни акценти (панделки, къдри) приковават вниманието.

Зелено, тюркоаз, преливащи се тонове
избират Катрин Зита Джоунс и Анджелина Джоли. Astella използва цвета в колекцията си Влюбване в Италия.

Хитови са роклите в телесни тонове. Моделът на Astella e hi-lo, което винаги придава оригиналност.

Вижте снимки на актуалните тенденции >>

Ако искаш да имаш възможността да спечелиш рокля на Astella и да се почувстваш като на червения килим на бала си, участвай в конкурса за Най-красива абитуриентка!

Как да станеш НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2011:

Ако тази година завършваш училище, изпрати свои снимки и кратка информация за себе си, както и телефон за обратна връзка на e-mail [email protected]. Срокът за заявяване на участие е 31.03.2011.

Повече за конкурса за Най-красива абитуриентка >>