Под надслова "Талант търси талант" екипът на bTV представи новите водещи и членовете на журито в предаването "България търси талант" с парти в лятно кино.

Вижте снимки >>

Стотина фенове, спечелили покани за партито, можаха да се запознаят с новите водещи на формата - Александър Кадиев и Даниел Петканов. В журито освен утвърденият Любен Дилов-син, новите лица са Катерина Евро, Славена Вътова и Христо Петров - Ицо Хазарта, съобщава "Булфото".

На събитието за фенове Славена Вътова демонстрира ефирен танц в компанията на 6-годишната Мишел Попов и балетиста Васил Дипчиков. Чрез хореографията Мис България 2006 г. година пресъздаде ежедневието на една модерна жена и майка, която подкрепя израстването на своите деца.

Снимка: bTV

Катерина Евро разказа как е подходила в развитието на многото таланти на своя син - Сашо Кадиев.

Водещият на "България търси талант" подчерта качествата и популярността на своя колега Даниел Петканов, който се радва на повече от 450 000 фенове в социалните мрежи, а след това разказа басня Жан дьо Лафонтен и изпълни акапелно парче на Кет Стивънс.

Ветерантът в журито Любен Дилов-син се обърна към стотиците гости на събитието с признанието, че в момента се отдава на един от любимите си таланти - дайвинг в екзотичните води на остров Мадагаскар и съвсем скоро ще сподели преживяването със зрителите на bTV. Финал на събитието дадоха финалистката от пети сезон - Жаклин Таракчи и победителите - Виво Монтана.

 

"България търси талант" тръгва в ефир от 15 септември и тогава зрителите ще могат да се запознаят с участниците и техните таланти.

Александра Богданска и Даниел Петканов

Снимка: bulFoto

Ицо Хазарта

Снимка: bulFoto