Желанието на Яна (Весела Бабинова) и адвокат Касимов (Рушен Видинлиев) да открият мъжа, заради когото Татяна (Диана Борисова) е продала апартамента на дъщеря си Ева (Любомира Башева) става причината двамата да прекарват все повече време заедно. Поредната им среща завършва със страстна целувка. Дали този интимен момент ще даде началото на връзка помежду им, зрителите могат да разберат в новите епизоди на сериала "Мен не ме мислете".

Междувременно Яна най-накрая застава лице в лице с мнимия любовник на Татяна - Мартин Огнянов, изигран от мъжа на актрисата в реалния живот, който ще се отнесе жестоко с нея на екрана. Владимир Зомбори влиза с епизодична роля в поредицата и застава редом до жена си, но за да я измами, превъплъщавайки се в изпечен мошеник.

Яна и Мирослав

Снимка: bTV

Макар че в действителност обожава красивата си половинка, пред камерите Владимир не проявява никаква милост към нея. Той ловко влиза в образа на измамника, който виртуозно ухажва дамите, кара ги да се влюбят в него и да му припишат имотите си. Дали героинята на Весела ще падне в капана му и ще се превърне в подерната му жертва, ще стане ясно от новия епизод на "Мен не ме мислете".

Каквото и да се случва на малкия екран обаче, Весела и Владимир не позволяват то да повлияе на личния им живот. Двамата продължават да са влюбени и сплотени, и с радост отглеждат малката си дъщеричка Йоана.

Ася

Снимка: bTV

В продукцията ще видим още как съмненията на Ася (Дария Симеонова) към Мартин отново се надигат. Докато тя прави планове за тяхна обща почивка, адвокатът не изглежда особено развълнуван. Една неочаквана ситуация ще провокира Ася да попита в прав текст Мартин дали е влюбен в Яна.

Ася ще се сблъска с още една голяма тайна. Как ще реагира тя, когато разбере, че баща ѝ (Владимир Люцканов) има връзка с нейна бивша съученичка, гледайте "Мен не ме мислете", четвъртък и петък, 20.00 часа, bTV.

Мартин и Татяна

Снимка: bTV