Патрисия Господинова е на 21 години, студентка по социология в Софийския университет "Св.Климент Охридски", учи и актьорско майсторство, а в момента е водеща в Отбор 1 на новото кулинарно риалити "Гозбата на България".

Харизматичната млада дама е родена в Габрово в семейство, в което от три поколения са професионално ангажирани с футбол. Прадядо ѝ - Христо Младенов, е един от най-известните ни и успешни треньори, включително и няколко пъти на националния ни отбор по футбол.

Вижте снимки на Патрисия >>

Дядо ѝ Живко Господинов е бивш футболист, дълги години състезател на Спартак (Варна) и е единственият, играл на световно първенство като действащ футболист на варненски клуб. Семейната традиция продължава бащата на Патрисия - Христо Господинов, който също е бивш играч, а в момента треньор на младите надежди на Лудогорец. Патрисия обаче от малка проявява интерес към изкуствата и кулинарията, за сметка на футбола.

Снимка: Личен архив

С рисунката си "Бабо, научи ме!", 10-годишната Патрисия Господинова побеждава в конкурса за плакат на Националния кулинарен фестивал "Пъстра трапеза". Очевидно още тогава се е зародил интереса към българската кухня и не е случайно, че именно нея избра екипа за една от водещите на оригиналния кулинарен формат "Гозбата на България".

Снимка: Личен архив

По време на снимките на предаването, тя определено успява да се сработи с екранния си партньор Евгени Коцев и смело се впуска в изпълнението не само на непознатите рецепти, но и на забавните приумици на екипа. Обучението по актьорско майсторство ѝ помага да реагира адекватно на различни характери и ситуации по време на снимките и да влиза в необичайни за нея роли. В "Гозбата на България" ѝ се случват много нови неща, сблъсква се с различни характери и преоткрива традиционната ни храна. При приготвянето на рецептата от село Кърпачево на пълнена тиква със свинско и зеле, Патрисия за първи път в живота си рендоса морков, жертвайки маникюра си. Нещо, което се оказа масово явление при нейните връстници.

Снимка: "Гозбата на България"

Младата актриса влиза в съвсем различно амплоа с главна роля в последното видео "Hurt Ya" на нашумялата поп рок група Innerglow. Там тя се снима като любовния интерес на вокалиста на бандата Тодор Ковачев и супешно предава емоционалните терзания на влюбените млади хора.

Определно Патрисия Господинова е име, което ще срещаме отсега нататък често в различни визуални и театрални проекти. Екипът на "Гозбата на България" е късметлия, че красивата и интелигентна млада дама е нежната половинка на Отбор 1.

Гледайте поредният епизод на "Гозбата на България" в сряда, 16 февруари от 21ч., по https://mmtvmusic.com/live

Патрисия и Евгени Коцев

Снимка: Личен архив