"Благодарен съм за смеха, освен когато млякото излиза от носа ми", казва големият американски режисьор и сценарист Уди Алън. А неговият колега комик Милтън Бърл добавя, че "смехът е мигновена ваканция".

Оставете млякото далеч и поемете към своята ваканция. Първото е препоръчително, защото неудържимият смях е гарантиран, а второто - не приемайте буквално, защото ваканцията в този случай не иска пари и приготвяне на багаж, а само добро настроение. Дори и да го забравите вкъщи или в офиса, ще получите ново.

Щедрото предложение ще намерите на сцената в The Mall, където на 29 юли, 5 август и 19 август ще гостуват фуриите на българското стен-ъп комеди "Три жени на микрофона" и кралете на смеха от Inside Joke.

Начало на вашата "смеховаканция" ще даде Красимира Хаджииванова на 29 юли в 19:30 ч. на етаж 2 в The Mall. Познавате Красимира като съосновател на платформата "Майко Мила" и фондация "Оле Мале", вероятно сте се смели с нея и покрай "Три жени на микрофона". (Внимание, не пускайте в Google "Три жени на микрофона", ако сте в работно време и шефът е наблизо - рискувате да се смеете високо и неудържимо. Оставете това за петък на живо!)

Тогава Красимира ще грабне микрофона и няма да го пусне, докато не ви разкаже за страстната си и не по-малко турбулентна връзка с пълнените чушки, пържените картофи и тавите с пържоли и за живота си изобщо - от най-ранна детска възраст. За всеки един етап от този живот - и при наличието, и при липсата на хранителни вещества. Как трябва да се хранят жените, как се ухажва жена с храна... и най-важното: за какво мечтае Красимира след пенсия.

"Жената на микрофона" ще ви забавлява и разсмива, докато вие бавно, но славно ще разбирате повече за себе си... и ще огладнявате.

Преди това ще подгреете солидно с Оля Малинова - един от основните виновници за "Три жени на микрофона" като негов продуцент и съосновател. Всъщност, Оля има много лица, но да речем, че едно от тях е на продуцент и съосновател, някои от другите ще видите сами. И само да отбележим, че и тя е от хората, които докато слушаш, наистина го има риска с млякото през носа.

Очакват ви и други обрати по време на Friday Comedy Shows @ The Mall!, защото, както признават организаторите, "от тези жени може да се очаква всичко!"

Входът е свободен за всички посетители на The Mall, затова не се стискайте много на време и го попилейте в смях.


*Материалът е изготвен за The Mall