Звездната колаборация на Ева Пармакова с известния турски DJ Hakan Akkus - "Runnin"" оглави класацията за най-излъчвани песни на български изпълнители за 2020-та година.

Хитовият сингъл се превърна не само в любимо парче на радиостанциите и музикалните телевизии у нас, но получи и мощна подкрепа от глобалния музикален канал MTV Dance. "Runnin"" постигна значителен успех и в дигиталните стрийминг платформи, като намери място в над 1000 плейлисти в Spotify.

На почетното второ място в годишната класация се нареди "Вселена" - третият сингъл на най-силната ни поп група 4Magic. Песента бе създадена от четирите носителки на наградата "БГ Дебют" за 2019 г. в екип с шведски композитори по време на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp. Завладяващото и позитивно парче бе най-излъчваната БГ песен в ефира в продължение на цели 17 последователни седмици.

4Magic

Снимка: Virginia Records

DARA влиза в годишния чарт на шеста и десета позиция с два свои проекта - "Ай Ай" и "Ella Ella", а за ALMA и нейната песен "Be Alright" е деветото място.

Дара

Снимка: Вирджиния Рекърдс