Саундтракът към анимацията "Енканто" за седма седмица оглавява класацията на "Billboard" за албуми, съобщи сайтът на изданието. Това е продукцията, успяла да се задържи начело на подреждането за най-дълъг период от време в рамките на година. Последният албум, оглавявал чарта за по-дълъг период от време, е "Dangerous: The Double Album" на Морган Уолън. Той беше номер едно в продължение на десет седмици от края на януари до края на март м.г.

За последната седмица музиката към филма на "Disney" регистрира 90 000 еквивалентни единици на пазара в САЩ, сочат данни на MRC Data.

Рапърът Гъна запазва втора позиция в чарта с тавата "DS4Ever", като от нея са продадени 41 000 еквивалентни единици.

Кънтри звездата Морган Уолън с продукцията си "Dangerous: The Double Album" също остава на третото място, както беше и миналата седмица. Той остава в топ 10 на Billboard 200 в продължение на 58 непоследователни седмици.

Четвърти е Weeknd с "The Highlights", като се изкачва с позиция спрямо миналата седмица, предава БТА. От албума са продадени 33 000 еквивалентни единици за отчетния период.

В челната петица на класацията се завръща Оливия Родриго с тавата "Sour". С регистрирани 32 000 еквивалентни единици тя се изкачи в топ пет от десето място.

Снимка: Официален плакат на филма / Disney