Норвежката поп сензация - дуото Marcus & Martinus - се завръща с новия си сингъл "Invited"!

Песента излиза броени дни преди старта на европейското турне на Джейсън Деруло, озаглавено "2Sides Tour", в което момчетата са специални гости.

Marcus & Martinus се присъединяват към турнето на 03/10 в град Оберхаузен, Германия и ще откриват концертите преди Джейсън Деруло в 18 града като последното шоу е на 30/10 във Варшава, Полша.

"Invited" е динамично поп парче, продуцирано от Emanuel "Email" Abrahamsson (Zara Larsson, Icona Pop). Песента носи младежко, закачливо и с много енергия настроение, така характерни за музикалния стил на Marcus & Martinus, но същевременно продукцията и текстът разкриват и една малко по-зряла страна на двете 16-годишни момчета.

"Invited е песен, посветена на отношоенията с определен човек, който те кара да се чувстваш все едно всеки ден е парти. Това може да е добър приятел, твой роднина или някой, в когото си влюбен. Мисля, че песента е страхотна и силно се надявам да се хареса на феновете ни", казва Мартинус за новия сингъл.

"Без значение кой е - важното е, че този човек те кара да се чувстваш по-добре. "Invited" е песен, с която много се гордеем и много се вълнуваме как ще я възприеме публиката ни" - добавя Маркус.

Много неща се случиха с дуета, след премиерата на третия им студиен албум, озаглавен "Moments" (2017, Вирджиния Рекърдс/Sony Music). През пролетта на 2018-та година, Marcus & Martinus имаха суперуспешно европейско турне, което покри 14 държави с 28 напълно продадени концерта. През последните няколко месеца, програмата на момчетата включва предимно записи на нови песни в звукозаписни студиа в Осло (Норвегия), Стокхолм (Швеция), Лос Анжелис и Ню Йорк (САЩ) под ръководството на световноизвестния продуцент Tayla Parx (Fifth Harmony, Ariana Grande, Khalid и други).

Сингълът излиза заедно с великолепен видеоклип, създаден от един от най-актуалните режисьори в момента Millicent Hailes (отговорна за видеопродукциите на артисти като Migos, Lil" Yachty, Lil" Pump идруги). Видеото следва темата на песента - перфектната вечер с приятели и любими хора. Сценарият включва мечтаното парти с много танци, смях, вкусна храна и накрая, но не по важност: караоке забавление!

На 03/10 Marcus & Martinus се присъединяват към европейското турне на Джейсън Деруло - "2Sides Tour" като ще откриват концертите в 18 града.  

"Джейсън е сред най-големите ни идоли, изключителен артист и страхотен човек. Ужасно сме горди, че сме приятели с него. Поканата, която получихме от екипа на Джейсън, да се присъединим към турнето му - е сбъдната мечта! Много сме щастливи, че за втори път ще обиколим Европа тази година на турне и ще представим песните ни пред хиляди, хиляди хора всяка вечер" - разказват двамата братя.