Днес бившият съквартирант на Златка в шоуто Къци Вапцаров, който се класира в челната тройка, гостува в предаването "На кафе". Той изгледа видео с обидите, които брюнетката е изрекла по негов адрес и разказа случка, в която тя е заплашила актьора Иван Ласкин с побой.

Златка веднага побърза да се защити в социалната мрежа: "По повод днешното изказване на Къци В., че съм психично болна и съм заплашвала Иван Ласкин, едва ли не с мутри (хахахаха) обмислям да заведа дело срещу бившия ни съквартирант! В къщата имаше достатъчно камери и микрофони, за да стане ясно, че никога не съм заплашвала! За жалост "VIP Brother" не успя да покаже поведението на Къци, за да разберат зрителите защо той дразнеше всички в къщата!"

Вижте снимки на Златка >>

Междувременно Златка не пропусна да рекламира и книгата на новата си приятелка Кристина Патрашкова: "Търсете в четвъртък 22.11.2012 на всички вестникарски павилиони истината за "VIP Brother" 2012. Сензационна книга на Кристина Патрашкова за всички тайни в къщата. Побързайте да купите книгата "VIP Brother" Аз бях там! Ще научите всичко за мен, както и всичко, което остана скрито от камерите. Ще видите вътре над 50 снимки, ще научите истории за които не сте подозирали, че са се случили!