Мартин Касимов (Рушен Видинлиев) се изправя пред сериозен проблем, който може да застраши не само кариерата му на успешен юрист, но и личния му живот. Ежедневието на младия адвокат е разтърсено, след като в мрежата се появява видео, в което той е заснет пиян и полугол в хотелска стая. На целия този фон Касимов споделя пикантни подробности както за личния живот на висшестоящ представител в гилдията, така и за бившата си годеница Ася (Дария Симеонова).

Мартин е категоричен, че видеото е манипулирано, но дали доводите, които ще извади, ще са достатъчни за шефа му Виктор Захариев (Владимир Люцканов) да го остави на работа в кантората, гледайте в новите епизоди на "Мен не ме мислете" всеки четвъртък и петък, от 20:00 часа, по bTV.

Снимка: bTV

Изненадващо Христо (Иван Юруков) се заема със задачата да оневини адвоката. За целта обаче му се налага да се срещне с човек от близкото си минало, с когото не са се разделили с много добри чувства, а причината за това е Яна (Весела Бабинова). Големият Спейс е човекът, който единствен може да докаже, че видеото е манипулирано. Ще се съгласи ли обаче да сътрудничи на Христо, когото смята за свой враг?

В ролята на Големия Спейс влиза стендъп комикът и първи вентролог в България Димитър Иванов-Капитана, който е познат като "гласа" на куклата Бай Тъньо.

Ася и Виктор

Снимка: bTV

Яна също е изправена пред сложни решения. Тя не иска да работи завинаги като чистачка и предприема първи стъпки за ново професионално развитие. В личния й живот обаче ситуацията сериозно се напряга, защото след видеото на адвокат Касимов, медиите гръмват с новината, че той има връзка с нея. Появяват се и снимки, на които двамата се целуват. На всичкото отгоре дъщерите й получават изненадващ подарък, а подателят предизвиква неприятни емоции в Яна. Как миналото ѝ ще я застигне - гледайте в новите епизоди на "Мен не ме мислете".

Яна

Снимка: bTV