На 3 и 4 ноември Sofia Ring Mall се превръща в царство на котките, техните любители и стопани. Международна изложба на мъркащи любимци с много награди, уникална игра "Save the cat" и още много изненади очакват посетителите на единствения в България petfiendly мол.

"Котешкият уикенд" в Sofia Ring Mall, организиран съвместно с Royal Canin®, ще е изпълнен с низ от изкючителни събития, посветени на мъркащите красавци, техните стопани и любители.

Сред най-впечатляващите от тях е международната изложба на котки с елитни представители и световни съдии, записването за която вече стартира. International TICA cat Show ще е съпроводено с много игри и награди за писаните и техните стопани.

Всички фенове на котките могат да участват безплатно в уникалната куест игра "Save the cat". Тя се прoвежда в популярния световен формат escape room. Всеки участник разполага с 15 минути, за да разреши поредица от загадки и да изпълни една важна мисия - да спаси много рядко и скъпо животинче, откраднато от контрабандисти по време на международно фелиноложко изложение. Всеки отбор, който се справи с мисията, получава снимка с някое от "спасените" котета, както и подарък от Royal Canin.

В специалния "Котешки уикенд" на 3 и 4 ноември в Sofia Ring Mall ви очакват също интересни факти, продукти и аксесоари за домашните любимци, детски кът и още много изненади. Сред тях е и възможността да си осиновите най-сладките и красиви мъркащи топки любов!

Sofia Ring Mall е първият и единствен в България pet friendly мол, а "Котешкият уикенд" за пореден път затвърждава мисията на търговския център в полите на Витоша да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти и техните домашни любимци, които също са добре дошли тук.

Още подробности за "Котешкия уикенд" ще намерите тук.