Светското списание LoveStyle спира да излиза от 16 октомври. Това съобщи лично главният редактор на изданието Антон Стефанов в личния си профил във Фейсбук.

Вижте снимки на Стефанов >>

Причината е много тривиална и тя е повишението на цената на хартията.

"Хората, които работят в нашия бранш добре знаят за какво става въпрос. За да се издържаме, трябваше да повишим цената на списанието на 4 лева, което ще го направи непродаваемо. Затова и се отказахме от този вариант.

Остава да издадем още два броя - на 2 и на 16 октомври. Благодаря на всички за подкрепата през всичките 6 години и 8 месеца. Благодаря на верните ни читатели, на звездите, които избраха нас, за да разкажат своите най-лични истории и на рекламодателите, дали ни финансово рамо.

И едно голямо БЛАГОДАРЯ на страхотния ни екип! Истински Божи дар е да се работи с такива хора. Искрено вярвам, че всеки ще намери своето заслужено място и след края на LOVE style!", написа Стефанов.

Стефанов е главен редактор на списанието от самото му създаване. Той е много популярен в светските среди. Името му се свързваше с годеж с Миглена Ангелова. Той бе участник и в миналогодишното издание на VIP Brother.