"Не знам защо са го направили. Взели са решението си. На мен, ако някой ми е мил, това е Стефан. Толкова дълго, и то щастливо, сме живели заедно. Много обичам този човек. И няма да го дам на никого да се подиграва с него. Няма да позволя на Стефан да се обърне с гняв назад. Направил е всичко, каквото е трябвало. Аз му свалям шапка и коленича. Винаги съм мислела, че трябва да дадеш правото на човека, когото обичаш, да има избор в живота. Направих го отдавна. Прошката не се забравя. Не, че искам да я оправдая, но не искам и да я упрекна", обясни Мария Данаилова.

Тя бе категорична, че няма да следи случващото се в къщата. "Няма да гледам "VIP Brother"! Не искам да гледам Златки. Аз не съм такъв човек. Аз съм еснаф, патриархален човек. Така съм възпитана. Преживяла съм много неща. И смъртта на брат ми, който беше на 26 години, и смъртта на майка ми месец по-късно. Аз съм сама. Имам само Стефан", сподели Мария, цитирана от Блиц.

Вчера стартира новото издание на "VIP Brother" с водещи Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. Първите участници, които влязоха в къщата на "VIP Brother", са фолк певицата Бони, Ирен Кривошиева със сина си Владимир Данаилов (син на Стефан Данаилов), журналистката Кристина Патрашкова, самбистът Благой Иванов - Багата (който наскоро претърпя сериозна операция, след като бе нападнат с нож) и бившата му приятелка - плеймейктата Златка Димитрова, водещите Никол Станкулова и Къци Вапцаров, оперният певец Юлиян Константинов, "сървайвърът" Николай Мартинов, певицата Мариана Попова.

Вижте снимки на участниците >>

Бони получи тайна мисия да дразни съквартирантите си с неудобни въпроси и дори бе накарана да се разплаче на рамото на Мариана Попова.

Утре в къщата най-после ще влезе Памела Андерсън, заедно с още 4 нови съквартиранти.