Невероятните Светльо & The Legends и Контрол се качват не на виртуална, а на реална сцена и то на открито в "Мамунарника" - в петък вечер, на 3 юли за супер концерт.

Купи билет

Очаква ни близо 3-часов пънк-купон, в който феновете ще чуят най-големите хитове на всяка от бандите. Първи на сцената ще стъпят легендарните Контрол, а след тях и другите легенди - Светльо & The Legends. Музиката ще се лее почти без прекъсване и в един момент, всички присъстващи, пеещи и свирещи - ще почувстват, че сякаш плуват "на три морета", както се пее в най-новата песен на Светльо - "На три морета".

Началото на концерта на е точно в 20:00 часа, затова музикантите най-сърдечно се обръщат към публиката с молба да дойде навреме, така че да не се получава струпване на входа. Особено в този "извънредно-коронен" момент.

Купи билет

Още повече, че купонът ще започва от входа - с мерене на температура на публиката и раздаване на ръкавици за еднократна употреба. Пак на входа ще се предлагат и екстри - като маски с логата на бандите и билети (ако все още има такива).

Пуснатите в продажба билети отговарят на 50% от капацитета на клуба, според предписанията на властите, и точно толкова фенове ще бъдат допуснати на концерта.

Можете да се присъедините към събитието във фейсбук, но все пак предпочитаме да ви видим на живо на 3 юли в "Маймунарника"!