Певицата Тейлър Суифт оглави класацията "Billboard" за албуми, съобщи сайтът на изданието. Тя си осигури първенството с преиздадената версия на тавата "Red".

От нея за периода на отчитане са продадени 605 000 копия. "Red (Taylor's Version)" е вторият албум, който изпълнителката преиздава след "Fearless (Taylor's Version)" през април. Тогава и той застана начело на Billboard 200.

Втората позиция в класацията е за "Silk Sonic" и първият им албум "An Evening With Silk Sonic". От него са продадени 104 000 еквивалентни единици за отчетния период. Сформираното през март дуо е в състав Бруно Марс и Андерсън Паак.

На трето място тази седмица сe нарежда южнокорейската момичешка група "TWICE" с третия си студиен албум "Formula of Love: O+T=<3". От него са продадени 66 000 еквивалентни единици.

R&B певицата Съмър Уокър, която миналата седмица оглавяваше чарта с тавата си "Still Over It", падна на четвърта позиция в Billboard 200, пише БТА. От него са продадени 64 000 еквивалентни единици. В челната петица на чарта е и канадският рапър Дрейк с албума "Certified Lover Boy", който отстъпва с две позиции.