Кой ще спечели осмия сезон на "Фермата"? Името на шампиона ще стане ясно в събота вечер от 20 часа, когато шестимата достойни финалисти ще атакуват голямата награда от 100 000 лева в серия от зрелищни битки. За приза ще се борят трима мъже и три жени, но само един ще грабне чека и ще се прибере у дома като победител.

Приза ще щурмува шампионката от петия сезон и първата жена, сигнала до №1 в риалитито - многодетната майка Веселка, която и през този сезон се отличи със своята скромност и трудолюбие. Към първото място са се устремили също финалистката от третото издание на предаването, амбициозната гимнастичка Валерия и новата претендентка за наградата - хандбалистката Камелия, която се бори като звяр и постави рекорд в историята на "Фермата" с пет впечатляващи победи на Арената.

При мъжете основният претендент за чека е шампионът от третия сезон, пчеларят Яни, който беше признат за майстор в цепенето и рязането. По нищо не му отстъпват участникът в миналогодишното издание, хлебарят с изключителни познания по история Чавдар, и агрономът и състезател по спортна стрелба Иван, от чийто точен мерник всички се страхуват.

Освен на себе си, в предстоящите, последни битки, финалистите ще разчитат на зрителския вот. Както винаги, той ще има най-голямо значене при избора на победителя. Линиите за гласуване вече са отворени и всеки може да подкрепи своя фаворит. Номерът за Валерия е 1633, за Веселка - 1634, за Камелия - 1635, за Чавдар - 1636, за Яни - 1637, а за Иван - 1638.