След като сама обяви, че повече няма да води предаването "Споделено с..." и нейното място ще бъде заето от Кали, бившата половинка на продуцента Иван Христов Вихра Петрова се съмнява, че и той има пръст в нейното освобождаване.

„От пресинформацията, пусната официално от ТВ7, разбирам, че водещите на предаването са на ротационен принцип! Когато аз подписвах договора си никой не ме беше информирал за колко точно месеца ставам водеща на това предаване. През времето, в което водех „Споделено с Вихра”, не е имало никакви забележки към работата ми или индикации, че договорът ми ще бъде така неочаквано прекратен",
написа Вихра на официалната си страница във Фейсбук.

Вижте снимки на Вихра >>

"Единственото, което продуцентите в лицето на Вили Сечкова и Емил Кошлуков са споделяли с мен е, че бившият ми съпруг нееднократно се е обръщал към тях с настоятелна молба да ме уволнят, за да бъда зависима от него.
От днес се разграничавам от всички публикации на стената на „Споделено с Вихра”. Те не са от мен, а от администратор на заплата. Успех на поредната водеща Кали!“, заяви водещата.