Тази събота Гери Дончева няма да боядисва яйца в ефир, а ще върви по стъпките на красивите снимки в социалните мрежи. В епизода водещата, заедно с популярни гости, ще разисква положителните и отрицателните аспекти на бюти филтрите за снимките и популярността в социалните мрежи.

И като си говорим за популярност, в епизода ще видите интервю със сръбската мега звезда Драган Коич КЕБА, който ще пее пред камерата. Неговата музика се слуша от няколко поколения хора с балканска кръв. Защо се е наложило Кеба да пее на развод и какво ще ни разкрие за най-новата си песен "1000 пъти" - ще разберете тази събота в 10:30.

Кери и сръбският певец Кеба с Гери

Снимка: Wness TV

Психологът Лилия Стефанова ще ни разясни дали филтрите за разкрасяване на снимки предизвикват зависимост и дали губим представа за реалния живот. Тези филтри са все по-популярни и почти всички ги използваме. Но това абсолютно безопасно ли е? Подобни програми могат да подмладяват или дори да усмихват едно лице, могат да удължават крака или да смаляват носове. И в тази връзка в епизода ще видите как би изглеждала Гери Дончева след няколко десетилетия, когато ще е баба.

Как обаче ни влияят тези бюти филтри ще ни каже Лилия Стефанова, която е сред най-изтъкнатите психолози и психоконсултанти у нас. Тя членува в редица професионални сдружения в областта на психичното здраве. Била е психолог на футболистите от Националния отбор по футбол, както и на други клубове. А към момента работи в ЦСКА-1948.

Гери с психолога Лилия Стефанова

Снимка: Wness TV

Нашите топ коментатори тази седмица са Нора Недкова и пластичният хирург д-р Мартин Генов. Нора Недкова е инфлуенсър и риалити звезда. Снимала се е в музикалните клипове на едни от най-популярните изпълнители в България. Участвала е като модел в безброй ревюта на изтъкнати коафьори. Тя е момиче от кориците на списанията и сценичен артист.

Д-р Мартин Генов е специалист по пластично-възстановителна и естетична хирургия. Чрез естетика и наука той създава изкуство в пластичната хирургия. Усетът му за красота е безпогрешен и неслучайно негови пациенти са редица родни знаменитости.

Гери с д-р Мартин Генов, пластичен хирург

Снимка: Wness TV

Гледайте "По стъпките на красотата" тази събота в 10:30 по wness tv.