Актьорът се появи със съпругата си на червения килим на Фестивала във Венеция за световната премиера на "Черна меса". Джони Деп (52) изглеждаше в перфектна форма до Амбър Хърд (29), която носеше дълга рокля на Стела Макартни. Изящна бе и Дакота Джонсън в изкусителен бледорозов тоалет от "Прада". Звездата от "Карибски пирати" пък придружи жена си на премиерата на ”Момичето от Дания”, където двамата се целунаха пред фотографите и изглеждаха щастливи заедно. Вижте снимки >>

Блед, русокос и оплешивяващ - Джони Деп на практика е неразпознаваем в ролята на бостънския гангстер Джеймс "Уайти" Бълджър, който изгражда престъпна империя, докато същевременно е дългогодишен информатор на ФБР.

"Холивуд рипортър" описва превъплъщението му като едно от най-добрите му досега, наричайки актьора "харизматичен, убедителен и всяващ ужас".

"Варайъти" пише за "хипнотизиращото завръщане" звездата "във форма" след участието му в няколко не толкова впечатляващи продукции.

Феновете часове наред чакаха пред Фестивалния дворец, за да видят преминаването на Джони по червения килим, допълват от БТА.