Най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът" продължава и тази седмица по bTV. В четвъртък вечер (14 април) имението на любовта ще се превърне в снимачна площадка на бляскава романтична фотосесия, по време на която участничките ще скъсят дистанцията с Виктор повече от всякога. Всяка от тях ще трябва да влезе в различна роля, за която преди това трябва да се пребори.

Сред сюжетите, които дамите ще разиграят заедно с първия "ерген" на България, са "50 нюанса сиво", "Пепеляшка", "Спасители на плажа", "Фермери", "Адам и Ева" и "Младоженци". Какви емоции ще предизвика у останалите претендентки Деница, която ще се пребори за най-желаната роля и "ще мине под венчилото" с Виктор, и кое от момичетата ще се справи най-добре с превъплъщението си и ще получи специална покана за индивидуална романтична среща - зрителите ще разберат съвсем скоро.

Снимка: bTV

Междувременно Виктория Капитонова ще се осмели да постави ултиматум на Виктор, като го накара да избира между нея и участничката, която тя смята за своя най-голяма конкуренция - Александра. В края на вечерта ще се проведе Церемонията на розата, след която поредна претендентка за сърцето на бившия спортист ще остане с празни ръце и ще трябва да напусне шоуто завинаги.

В петък вечер (15 април) Виктор ще отправи специална покана към една от дамите, с която до този момент не са имали възможност да се опознаят, за романтично пътешествие в необятното Средиземно море. Срещата обаче ще завърши с разочарование за него. За пръв път "ергенът" ще се почувства отхвърлен от избраницата си, след като тя отказва да отвърне на опита му да я целуне.

Снимка: bTV

В имението останалите момичета ще се изправят една срещу друга в състезание по обща култура, в което една от тях неочаквано ще покаже завидни знания, а друга ще шокира останалите с отговорите си. В края на вечерта ще се проведе най-инфарктната до момента Церемония на розата, в която Виктор ще трябва да избира между две от момичетата, между които има най-голямо напрежение в имението - Александра и Людмила.

За пръв път Церемонията ще предизвика всеобща радост сред участничките, след като разберат за коя от двете няма да остане роза и ще трябва да се сбогува с Виктор. Коя ще е тя - отговорът само в "Ергенът".

Снимка: bTV

Не пропускайте новите епизоди на риалити формата и тази седмица - в четвъртък и петък от 21:00 ч. само по bTV!