Оперният певец призна  пред „Монитор”, че не си е тръгнал разочарован от съквартирантите, защото не е влязъл с конкретни очаквания в шоуто: „Единственият човек, с когото не бих изпил и едно кафе след „ВИП брадър”, е Мариана Попова. Да бъде жива и здрава.

Около изпълнителката на Let Me Cry ще се завърти и най-сериозната лична интрига следващата седмица. Половинката й Ханес се е свързал с продуцентите, за да проучи опцията да й предложи брак в ефир. Сомелиерът вече е избрал пръстен със солиден диамант, а VIP Brother ще организира най-романтичната оферта за Менделсон на екран.

Константинов не приема зрителския вот като наказание за перманентните си подигравки към Къци Вапцаров, а като нормално стечение на обстоятелствата. Намира шоумена за абсурдно недоразумение и „посредствен инфантил”: „Тази убийствена нетактичност и липсата на всякакво чувство за хумор... Безсмислените му занимания с айкидо и йога, петте духови инструмента, на които свири... Има 100 хобита и в нито едно от тях няма достойни постижения. Не съм очаквал да е толкова подмолен, но си го представях абсолютно такъв, дребна душа.”