Световно известен комедиен артист от Япония ще даде уникален, весел старт на епизода "България търси талант" в неделя вечер по bTV. Истинска сензация в интернет, с милиони гледания на номерата му, комедиантът ще прикове зрителите пред екраните със своето изумително "драматично-романтично" изпълнение и с посланието си за добро настроение.

А то няма шанс да бъде друго, с появата на сцената и на следващите най-неочаквани таланти. Сред тях ще блеснат - симпатична поп-пънк група с чудновата "анти секс песен" и прелестни певици с "гласчета-звънчета", които хем ще докажат на родителите си, че "не са си давали парите напразно", хем ще изпълнят целта си - да станат известни.

В новия епизод, чаровен сватбен водещ ще омае журито със своя "фокус на надеждата", а щастието да стъпи директно на финала в "България търси талант", ще се усмихне на един от талантливите претенденти. Неговото изпълнение ще въздейства толкова силно и емоционално, че ще накара един от журито да натисне втория златен бутон за сезона.

Снимка: bTV

Артист от Украйна, носител на три световни рекорда, ще се яви с ефектен номер в шоуто, с тайната надежда да срещне тук любимата си актриса от сериала "Съни бийч" - Евелин Костова от журито, а уникална група свежи таланти на обща възраст 333 години, ще грабнат всички в залата и пред екраните с енергия, настроение, усмивки, а и с каузата си.

В неделната вечер, зрителите ще станат свидетели на "сериозни" и абсолютно забавни, шеметни битки, а сцената ще завладеят всякакви таланти - от римски легионери до такива с гайди, корони, Батман и какви ли още не герои. Някои от тях ще се опитат да "подкупят" един от членовете на журито в лицето на Николаос, а други ще "напълнят душата" на професор Кантарджиев с номер, който ще го канара да възкликне: "Момичета, браво! Имате душа и ни я показвате!".