Обикновено сватбата е повод за радостни вълнения, но щастливият ден за героите в сериала "Мен не ме мислете" по bTV ще протече с пълна палитра от емоции. Още преди да си кажат заветното "да", младоженците Виктор Захариев (Влади Люцканов) и Богдана (Александра Димитрова) ще се изправят пред сериозни неприятности, които могат да провалят всичко. Наред с истерията на булката, че изглежда зле в най-важния си ден, пред ритуалната зала става ясно, че документите на бъдещата госпожа Захариева са сгрешени и няма как да се сключи законен брак. В ситуацията може да помогне майката на Богдана, която обаче не е съгласна дъщеря й да се омъжва за по-възрастен мъж.

Снимка: bTV

Яна Маркова (Весела Бабинова) отново ще се окаже жертва на мъжете в живота си. Пристигналият от Лондон Джон (Алек Алексиев) не е на себе си, след като разбира, че е станал жертва на измама и е изгубил много пари. Наред с това той получава от Яна документи, с които му се забранява да вижда дъщеря им Елена (Димана Хаджитодорова), ако не изплати дължимата до този момент издръжка. Всичко това го кара да стигне до крайности, сред които закана за самоубийство. Единствената, която може да му помогне, е майката на дъщеря му. 

Снимка: bTV

Адвокат Мартин Касимов (Рушен Видинлиев) пак ще се окаже в центъра на женски драми. Бившата му приятелка Ася (Дария Симеонова) му признава, че все още изпитва чувства към него, че си е представяла тяхната сватба, а не тази на баща й и че все още не го е преодоляла.

Снимка: bTV

Отраканата юристка Маги Габровска (Снежана Макавеева) също не пести силите си да спечели баса с Лора Цонева (Ирина Митева) и да вкара в леглото си Мартин.