Като във филм на ужасите се почувства една от участничките в "MasterChef", след като се наложи да сготви жив омар в предаването в сряда вечер. Красивата Виктория Капитонова се разтрепери и ревна с глас при вида на гигантския рак, вперил поглед в нея.

Само мисълта да го свари докара рускинята до истерия.

"Не искам да го убия! Не искам дори да го пипам! Много ми е гадно, страшно съм притеснена. Той е жив, трепери си! Не знам как ще се справя...", разхлипа се Капитонова, която от 10 години живее в България и се изявява като инфлуенсър.

Сълзите ѝ трогнаха шеф Силвена Роу и тя посъветва изплашената участничка да не се церемони, а да пусне омара във вряща вода с главата надолу.

"Покажи на всички, че можеш да го направиш!", отсече Роу. Думите ѝ подействаха като шамар на Капитонова и тя безжалостно метна нищо неподозиращия омар в тенджерата.

Снимка: bTV

Виктория сервира морския деликатес с аспержи, пюре от целина и сос холандез, накара журито да оближе пръсти и се спаси от изгонване. За разлика от нея, салонният управител Павел не можа да приготви добре филето от крокодил и си тръгна от шоуто.

Снимка: bTV