Редица урологични състояния, сред които е и аденомът на простатата, нарушават работата на пикочния мехур и предизвикват възпаление на лигавицата му или подлежащите ѝ слоеве. Изразява се в различни по вид и степен уринарни нарушения. Конкретно, при мъжете с увеличена простатна жлеза, оплакванията включват чести и/или трудни за удържане позиви за уриниране, нощни ставания, чувство за неизпразнен мехур.

Друг тип нарушения възникват от натиска, който нарасналата простатна тъкан оказва върху пикочния канал. Образуват се стеснени участъци, затрудняващи извеждането на урината. Наблюдава се изчакване преди старта, намален калибър на струята, изтичане на капки. 

При наличие на камъни в долните пикочни пътища е характерно кратко прекъсване на уринирането, съчетано с остра болка в пикочния канал и малко след това продължаване.

Лазерната хирургия на простатата с ТУЛИУМ 200 ВАТА е насреща, за да се справи с всички тези оплаквания бързо, безкръвно и качествено. И в трите филиала на Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора.

Лазерната система ТУЛИУМ 200 ВАТА е извън сравнение с всяка друга, т.к. никоя от съществуващите не притежава нейните технически характеристики и респективно възможности в простатната хирургия. Тя е най-ново поколение и е с водещи показатели за мощност и прецизност. В комбинация с внушителния опит на урологичния екип на Лейзър Мед, натрупан при ежедневен цикъл на работа повече от 5 години, мъжете отчитат високото качество на резултата след лечението си - внушителна струя на урината, нормализиране на честотата на позивите, премахване на постоянния катетър.

В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ, включващ консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

*Платена публикация