За да се справят с проблема, повечето дами разчитат на антицелулитните процедури и специализираните козметични продукти. Те обаче, въздействат само на повърхността, без да повлияват основните процеси, отговорни за развитието на целулита.

За да се преборите с целулита, погрижете се за лимфната система!

Кое е общото между подпухналите очи, подутите глезени и... целулита? Всички тези симптоми говорят за застой на лимфа и натрупване на токсини в организма. Лимфата представлява тъканна течност, движеща се из лимфните съдове. Има изключително важни функции в организма: филтрира кръвта, очиства токсичните субстанции, осигурява защита срещу бактерии, вируси и паразити, и др. Блокажът на лимфата е главна причина за натрупване на мастни отлагания в съединителната тъкан и проявата им под формата на бучки и трапчинки по седалището, бедрата и други области.

Засилването на дренажния процес, отстраняващ лимфните блокажи и активиращ оттичането на лимфата, може да се случи бързо с помощта на 3 билки - готу кола, бодлив залист и див кестен.

Тази комбинация е откритие на световноизвестния френски лекар и диетолог - д-р Пиер Дюкан. След като прави проучвания в продължение на години, д-р Дюкан установява, че екстрактите от тези лечебни растения задействат активността на лимфната система и ѝ помагат да работи на максимални обороти.

Механизъм на действие на комбинираната терапия с готу кола, бодлив залист и див кестен.

Благоприятства периферното кръвообращение и стабилизира структурите на съединителната тъкан. Възпрепятства натрупването на подкожни мазнини и намалява пропускливостта на капилярите.

Подпомага дренирането на подкожните тъкани от излишните течности и токсините.

Противодейства на натрупването на мазнини в хиподермата и съдейства за изглаждане на кожата дори в най-критичните области, като например бедрата.

Защитава венозните капиляри и съдовия епител от свободните радикали, които се образуват в целулитните области.

Cellulite Control експресна антицелулитна програма на Nature's Way - наистина работещо решение срещу досадния целулит!

Снимки: Revita

Nature"s Way е един от топ производителите на природни средства за здраве и красота с 50 години опит в индустрията. Експресната антицелулитна програма на Nature"s Way - Cellulite Control е едно от най-известните предложения на марката. Cellulite Control комбинира три продукта, съдържащи екстракти от горепосочените антицелулитни билки - див кестен, готу кола и бодлив залист.

Как действа Cellulite Control експресна антицелулитна програма:

  • активира раздвижването на лимфата и подпомага дренажната функция на лимфната система;
  • възпрепятства натрупването на мастни отлагания в подкожните тъкани и намалява задържането на течности;
  • насърчава синтеза на колаген в организма и спомага за видимо намаляване на трапчинките и бучките по проблемните зони;
  • спомага за подобряване на кръвообращението.

Дозировка и приложение на продуктите от Cellulite Control - експресна антицелулитна програма.

Сутрин: по 1 капсула готу кола, бодлив залист и див кестен. Вечер: по 1 капсула готу кола, бодлив залист и див кестен. Капсулите се приемат след хранене!

За най-добри резултати, комбинирайте Cellulite Control - експресна антицелулитна програма с бедна откъм мазнини, прости захари и алкохол диета, и пийте повече вода! Повече информация може да намерите на www.revita.bg.