За да запази кожата си млада и гладка, 43-годишната актриса се бори с бръчките с помощта на евтиния и достъпен и за простосмъртните вазелин.

Оказва се, че звездата си има ежедневен ритуал преди лягане – нанася вазелин върху кожата около очите си.

Актрисата, която стана популярна с ролята си в хитовия сериал „Приятели”, има и още един простичък трик за перфектна кожа. Всяка сутрин Джен пълни мивката си с вода и ледени кубчета и потапя лицето си в нея, за да стесни порите си и да намали подутината около очите.

„Дженифър не харесва дори мисълта за хирургическа намеса, тъй като не иска да изглежда изкуствено „опъната”. Има си 30-минутен ритуал за разкрасяване преди лягане и е много дисциплинирана, когато става въпрос за външния вид”, заяви запознат източник пред сп. Now.

Вижте снимки на Джен >>

Звездата започва ежедневната си разкрасителна процедура с 10-минутна парна баня. След това Джен нанася почистващ продукт, тонер и овлажняващ крем. Следващите 10 минути са посветени на нежен масаж на лицето, който стимулира кожните клетки и поддържа стегнати лицевите мускули.

Отдадена на каузата „млада кожа”, Дженифър след това нанася и витамин А, който оставя за още едни 10 минути върху лицето си, но нанася от полезния витамин и върху лактите, където кожата също има нужда от грижа, за да не бъде напукаа и суха. Финалният завършек е най-простичък – малко вазелин около очите, за да запази кожата си млада и свежа.