С възрастта поддържането на външния вид става все по-трудна задача. Причините за това са различни - хормонални промени, занижен синтез на колаген и кератин, дефицит на основни витамини и минерали.

Прекомерното излагане на слънце през лятото също се отразява неблагоприятно на кожата и косата, предизвиквайки реакции на фоточувствителност, структурно увреждане на косъма и др.

Защитете кожата и косата с Алайв - уникална нутрикозметична формула с дълбоко възстановяващо действие! 

За да поддържат кожата и косата си, много жени приемат колаген или пък витамини и минерали, или специални билкови екстракти. Огромното предимство на Алайв коса, кожа и нокти е, че комбинира всички тези нутриенти само в 1 капсула с цел оптимално и бързо възстановяване увредените структури на кожата, косата и ноктите. Алайв съдържа богат набор от най-ценните антиейджинг съставки за забавяне на стареенето и заличаване на последиците, които UV-лъчите оставят върху кожата и косата.

В 1 капсула Алайв се съдържат повече от 20 съставки: хидролизиран колаген тип I и хиалуронова киселина; В-витамини с висока потентност; А, С, D и К витамини; минерали - цинк, селен, йод, молибден и манган; силиций - минералът на красотата; патентована смес екстракти от овощни плодове и градински зеленчуци Orchard Fruits™ /Garden Veggies™ със силно антиоксидантно действие.

Формулата Алайв коса, кожа и нокти доставя основния тип колаген, изграждащ съединителната тъкан на кожата, и то в хидролизиран вид с цел оптимална бионаличност и усвояване. Структурообразуващите свойства на колагена в Алайв са комбинирани с хидратиращите ефекти на хиалуроновата киселина, която съхранява влагата в кожата и я предпазва от сухотата и лющенето, които слънцето предизвиква.

Високите дози водоразтворими витамини от В-групата, от които организмът трудно натрупва запас, ускоряват регенерацията на увредените от слънцето колагенови молекули, намаляват кожните раздразнения, възстановяват еластичността и блясъка на косъма.

 

Алайв осигурява и 100% от дневната нужда от витамин А, който увеличава съдържанието на хиалуронова киселина в кожата и има изглаждащо белезите действие.

Микроелементите йод, цинк, селен, мед, манган и молибден, играят роля на ензимни кофактори в биосинтеза на редица структурни протеини в повърхностните тъкани. Силицият - екзотичният минерал, с който е обогатен Алайв стимулира ендогенния синтез на колаген, изглажда и освежава кожата, и проявява силно укрепващ ефект по отношение на косата и ноктите.

Използвайте Алайв коса, кожа и нокти в следните случаи

-при ежедневно излагане на слънце - с цел защита от реакции на фоточувствителност, загуба на влага в кожата и прекомерна сухота, и други, предизвикани от слънцето поражения;

-излагане на агресори - замърсена среда, стрес; по отношение на косата: често боядисване, третиране със стилизиращи продукти, преса и сешоар;

- дерматози, кожни алергии, акне, псориазис;

Алайв коса, кожа и нокти НЕ съдържа захар, сол, мая, пшеница, ГМО и синтетични аромати и консерванти. Продукт на Nature"s Way - американска компания с 50 години опит в производство на хранителни добавки за здраве и красота.

60 софтгел капсули в опаковка. Прием: по 2 на ден.

Повече за Алайв коса, кожа и нокти може да прочетете тук