Дойде най-дългоочакваният сезон, който всяка година ни се струва все по-кратък. В разгара на летните дни, всеки от нас мечтае поне за малко да забрави за злободневните проблеми и да се впусне в дългоочаквано приключение. Плануваме дните за почивка отрано, търсим нови дестинации, намисляме любимите си тоалети и правим дълги списъци с нещата, които ще са ни нужни.

Тази година вятърът ще ме отвее на юг и ще имам щастието да посетя за пръв път едно местенце, за което отдавна мечтая. Приготовленията започват с избирането на хотел, дрехи, бански, а и още куп малки неща, които трябва да вземем! Когато заминавам някъде през лятото, в куфара непременно слагам чифт слънчеви очила, удобни еспадрили, сламена шапка и... Накъде без слънцезащитен крем?!

По принцип кожата ми е светла и е по-податлива на слънчевите лъчи. Още от дете съм свикнала да използвам слънцезащитни лосиони, тъй като кожата ми е раздразнителна и от време на време реагира на слънцето, като се зачервява. Те са неизменна част от моя багаж, за да не ми е дискомфортно на плажа, а да се радвам на лятото.

През годините съм пробвала различни марки, за да тествам с коя кожата ми ще се чувства най-добре, а същевременно с това ще мога да придобия така желания летен загар. По трудния начин разбрах, че има няколко вида слънчеви лъчи, от които е хубаво да се предпазваме, и започнах да наблягам не толкова на високия фактор, колкото на това да съм защитена от всички тях. Моя приятелка ми препоръча да пробвам продуктите на Atache и за моята лятна почивка тази година се спрях на озаряващ спрей и крем за лице.

Когато прочетох повече за тях, открих, че при нанасяне създават защитна бариера, която не пречи на кожата да диша, но същевременно с това я предпазва от вредните лъчи за по-дълго време. Нещата, които избрах, са хипоалергенни, което е супер, тъй като кожата ми, както споменах, е по-чувствителна. Още по-хубавото е, че лосионът за тяло е с нежни бляскави частици, а кремчето е с леко покритие, което не утежнява усещането на кожата.

Заминавам до няколко дни и вече съм по-спокойна за това как ще се чувства кожата ми, въпреки че използвам лосионите на Atache отскоро. Ето защо е важно да планираме почивката си отрано и така да бъдем спокойни, че сме изцяло подготвени за летните приключения.

 

Повече информация за Atache може да намерите ТУК >>>