Безсънните нощи са част от динамичната младост: щури купони, учене за изпити, сърфиране в интернет...

Приятните емоции са добре дошли, но тъмните кръгове и следите от умора след безсънна нощ не са желани...И тогава се налага да се търси козметика, която бързо и ефективно да възстановява свежия и сияен вид на кожата.

 

Снимки: Refan

Серията Youthful Perfection е разработена от иноваторите на REFAN специално за младежка кожа. Благодарение на съдържащата се в нея активна съставка Early Boost PA продуктите от серията събуждат и енергизират кожата за отрицателно време, също както чаша силно кафе събужда организма. Това се дължи на факта, че уникалната формула на Early Boost PA е естествен източник на таурин, който намалява признаците на умора, тонизира кожата и я прави свежа до блясък. Той действа като антиоксидант, подобрява клетъчните свойства и метаболизъм и по този начин се бори с появата на бръчките.

Снимки: Refan

 

Козметичната серия Youthful Perfection на REFAN включва Крем за лице и около очи и Нощен серум за лице и около очи, които събуждат кожата и редуцират тъмните кръгове под очите, както и Измиващ гел за лице, който нежно отстранява замърсяванията, без да изсушава, а съдържащата се в него полимлечна киселина ексфолира и почиства порите в дълбочина, като премахва излишния себум. Youthful Perfection е перфектният избор за младите и динамични хора, за които новото и модерното е стил и начин на живот.

Снимки: Refan