Според Николета бебето е фотографирано в помещението, в което санитарките преобличат новородените и сменят памперсите им. Жената, която е направила фотоса, вероятно е имала нужда от пари да посрещне великденските празници и затова е продала лика на малката Ники. Майката била в паника, тъй като се опасявала, че през снимката някой може да направи магия на бебето.

Междувременно акушерката на Николета Божинова от Първа АГ болницата “Тина Киркова" - д-р Валентина Григорова, отрече пред “съпругите” Жени и Мая, че родилката е имала усложнения и инфекции. Тя се наложило да остане по-дълго в клиниката, тъй като бебето се появило на бял свят по-рано от предвиденото.

Нищо, което да ни притеснява, не се е случило”, обясни д-р Григорова и добави: “Не бих казала, че Николета е капризна, един съвсем нормален човек, нормална майка, която се радва на това, което се е случило”. Д-р Григорова определи престоя на пациентката си като “много добър”. Лекарката отказа да коментира слуховете, че Николета не е искала да кърми дъщеричката си, и заяви, че това е въпрос на личен избор, който не касае широката аудитория.

Детската стая на Никол
Бременната Николета Божинова на парти >>
Вижте снимки на Валери и Ники >>