Негов партньор в начинанието е „брат” му Сергей, както Боби нарича най-добрия си приятел. Откриването на бара е и причината, заради която в последните два месеца актьорът се пренесе да живее в Обзор. 

За име на бара, който се намира на южния плаж в Обзор, Боби Турбото е избрал „Entourage”, като причините са две. Първата е, че това е заглавието на любимия му сериал, а втората, че барът ще е мястото, на което ще събират само готини хора, всеки със своя антураж от приятели.

Затова и за откриването на бара Боби е поканил своя голям антураж. Гвоздеят на музикалната програма ще е поп звездата Мария Илиева, а след концертното й изпълнение зад пулта ще застане резидентът на Bedroom  - DJ C-Fusion. Всяка понеделник вечер ще е отредена за българска музика и караоке, а всяка сряда Бате Венци от Ъпсурт ще подбира музиката за „черното” парти. Музикалната програма за четвъртък предвижда ретро парти, в петък ще звучат най-яките soulfull deep house, селектирани от DJ Mascota, a всяка събота зад пулта ще е DJ C-Fusion.