Пред сп. Ева, чиято корица е за месец декември, Ралица споделя, че е забременяла много лесно. "Само дето трябваше да раждам с Цезарово сечение - заради възрастта и особеностите на физиката ми, и за да има по-малък риск за детето. Тя беше съвсем нормално бебе - 3,5 кг. Операцията мина леко, веднага се разхождах след това, кърмих си бебето... Не бях наддала много килограми, въпреки че не спазвах ограничения в храненето - само 8-9 кг, които много бързо   свалих." Маргарет се появява в много ключов за Ралица момент - след като заради съдружничката си тя губи няколко милиона евро, инвестирани в бизнеса й в Италия. "Но забравих всички кахъри, щом се роди дъщеря ми" - споделя тя.

За дъщеря си красавицата е откровена: "Маргарет е един много оригинален характер - Скорпион. На 6 ноември е родена, тази година празнувахме в София. Тя създаде много приятелства тук. Говори много добре български, освен още четири езика, макар че е само на 4 години. Изцяло съм се посветила на отглеждането й, важните първи седем години трябва да сме заедно. Тръгне ли на училище, няма да бъде вече моя."

Ралица казва, че не е родила от първия си съпруг, защото животът ги е разделил много рано. "Аз се омъжих на 19 и на 21 заминах. Дълги години бяхме разделени, не разведени..." С настоящия й - Джон Балдзарини - се венчали само със свидетели. "Той също е бил женен веднъж и го е направил като мен - на 19. Което не му е попречило да има четири деца от брака си и после без брак една дъщеря от Фиона Сваровски (кристалната принцеса, наследница на компанията Swarovski), вече е 12-годишна. Познавам ги всичките и доскоро се събирахме за Коледа. Една от дъщерите му скоро ще се жени, така че той може да стане млад дядо, а аз - баба! (Успокоявам я, че в България терминът за доведена баба е дядовица и Ралица се залива в смях.) Известно време след като се оженихме с Джон, казахме на родителите си и ги поканихме на парти, което приятели организираха в наша чест на яхта край остров Капри."

Вижте снимки на Ралица и Маргарет >>