Профилите им в социалните мрежи се напълниха със снимки от концерти и партита. И този път някои от тях не изневериха на ексцентричната си визия и се престараха в стремежа да привлекат внимание, основно с оскъдно облекло.

Вижте снимки >>

Парис Хилтън облече черна дантелена рокля и диадема с черни дантелени ушички. С подобна рокля беше и известната модна блогърка Киара Ферани. Кайли Дженър гордо позираше с бански на "Луи Вюитон" с кърпа на главата на същата марка. Хейли Болдуин и Кайли Дженър бяха избрали да отидат на концерт по сутиен и бански.

Синди Крауфорд, Алесандра Амброзио, Ванеса Хъджинс не изневериха на хипи традицията на Уудсток - дънки, панталонки, ризи, плетива, бродерии, ресни, шапки и много, много цветя. На особена почит бяха и временните татуировки. Тейлър Суифт явно пък е решила, че си струва да се изруси за фестивала.

Специално за събитието някои знаменитости си направиха специален маникюр и побързаха да се похвалят в интернет.

Силвестър Сталоун също не пропусна събитието. Той пусна снимка с дъщеря си София и обясни, че му е била бодигард.

"Коачела", започнал през 1999 г. като фестивал на независимия и алтернативния рок, се превърна в една от основните музикални прояви на живо. Музикалните фестивали, наложени от години в Европа, от 10 години набират все повече почитатели и в САЩ.

Хедлайнери на феста тази година са Guns N Roses и шотландският диджей и продуцент Калвин Харис. Сред изпълнителите са и Ели Гулдинг, The Kills, Сиа, Дипло, LCD Soundsystem и др.