Двойката, която е заедно от 15 години, рядко се показва, нито публикува общи снимки, затова веднага беше наобиколена от фотографи и фенове.

Вижте снимки на Ана и Енрике >>


35-годишната рускиня, която е болезнено слаба (вижте в галерията), беше облечена в черни тесни панталони и бял потник, а Енрике се прикриваше с шапка. Двамата бяха плътно едно до друг и се държаха за ръце. Курникова постоянно се усмихваше.

Изненадващо преди дни тенис звездата сподели снимка с певеца в профила си в "Инстаграм", която бързо събра много харесвания.

"Още не съм готов за сватба, но се виждам като баща на едно или на две деца", каза 41-годишният Енрике Иглесиас в началото на тази година.

Той описа Ана като грижовна, любяща, а в същото време луда, енергична и пълна с живот.

Не мисля още за брак, но сме заедно. Не е лесно да се живее с мен. Понякога съм труден за издържане, заради това, с което се занимавам, заради начинa, по който мисля. Определено си меня настроенията. Пътувам непрестанно, а когато не пътувам и съм си вкъщи, отново си мисля за работа. За мен музиката не е само професия, тя е част от мен. Тя е с мен 24 часа в денонощието, 7 дни от седмицата", коментира Иглесиас.

През 2014 г. Енрике съобщи, че се е развел с Курникова, въпреки че никога не са обявявали официално, че са женени.