Той явно се зарази от провокативните кадри на половинката си в интернет. Вратарят на турския "Мерсин" се похвали със снимка от леглото, на която се вижда дупето на моделката, легнала до него.

Вижте снимки на Ники и Николета >>

Ники отправи поздрав за "Св. Валентин", а Николета написа като коментар: "Хайде да си поиграем, г-н Грей", визирайки главния герой от филма "Петдесет нюанса сиво".

Наскоро Лозанова се похвали, че е била с Михайлов на Малдивите за Нова година и че той е мечта за всяка жена.

Първо Николета излизаше с Михайлов, а Валери Божинов беше с Алисия, от която има син Валери. После Валери се ожени за Лозанова, която му роди дъщеря Никол, а по-късно Михайлов започна връзка с фолк певицата. През цялото време двамата футболисти се водеха приятели. Николета и Ники обаче винаги са твърдели, че между тях има искра. В началото на връзката си споделяха, че се наричат "тате" и "мамче", припомня "Монитор".

Моделката отрича с Божинов да са разведени, въпреки че отдавна не живеят заедно. Междувременно тя честити рождения му ден от името дъщеря им Никол:
 
"Happy b-day, тати! Благодаря ти за всички моменти, в които ме караш да "трепна" от гордост, че точно ти си моят баща! Обичам те!", написа Николета.