27-годишната актриса написа отворено писмо до него, публикувано в дебютната й книга "Без филтър: Без срам, без съжаления, просто аз".

Вижте снимки на Лили и Фил >>

"Прощавам ти, че не беше винаги до мен, когато имах нужда, и че не беше бащата, когото очаквах. Прощавам ти грешките, които си направил. И въпреки че изглежда, че е твърде късно, не е. Все още има толкова много време, за да продължим напред", пише Лили.

Тя добавя, че всички правим избори и макар че не може да извини някои от неговите, в края на деня не може да пренапишем миналото:

"Уча се как да приемам твоите и да изразявам как ме карат да се чувствам. Приемам и чествам тъгата и гнева, които почувствах с нещата, които си направил или не си, които си ми дал или не си."

Родената във Великобритания Лили е дете от втория брак на Фил с американката Джил Тавелман. Те се разделят, когато тя е на 5 години, заради третата му съпруга дизайнерката на бижута Ориан. Лили заминава за САЩ с майка си. Тя учи журналистика, дори има интервю с Барак Обама. След това се посвещава на киното.

Миналата година Лили беше номинирана за "Златен глобус" за ролята си във филма "Rules Don't Apply".

Наскоро стана ясно, че певецът отново ще сключи брак с Ориан, с която също се разведе. С нея имат две момчета - Матю и Никълъс.

Първият му брак е с Андреа Берторели, която му ражда син Саймън. Музикантът осиновява дъщеря й Джоли.
ИЗБРАНО