Малката Мира стана на годинка на 3 октомври и тогава певицата публикува празнична снимка с профилите си в социалните мрежи, а в коментарите става ясно, че това не е самата Мира.

Вижте снимки >>

"Днес, преди една година, господ ни подари още един от миговете, наречени щастие! Нашето малко момиченце Мира става на една годинка! Моля се само да бъде здрава, другото ние цялото й семейство ще се борим със зъби и нокти да й го дадем. Честит първи рожден ден, страшно много те обичаме, слънчице!!!",
написа тогава Емилия.

Рожденият ден не е минал без подобаващо тържество и въпреки че певицата все още не е показала дъщеря си на феновете, тя публикува снимки, на които се вижда атмосферата на празника.

На снимки от партито, предоставени на Planetа TV, в този момент до нея е и Весела Тотева, с която отдавна са приятелки, а фолк певицата е участвала във фотосесия за модния бутик на Тотева.

От кадрите обаче не става ясно дали бащата на Мира - Коко Динев, е присъствал на партито. Двамата с Емилия се разделиха в началото на юли. Те бяха заедно 16 години с някои прекъсвания. Двамата имат и 8-годишен син - Иван. Бизнесменът има и дъщеря Ивон от брака му с певицата Анелия.