Актрисата Дженифър Лорънс каза, че в ранните години на кариерата ѝ е трябвало да отслабне със седем килограма за две седмици, за да получи роля във филм, предаде Асошиейтед прес.

Вижте снимки на Дженифър >>

Продуцентката я накарала да позира гола с по-слаби от нея момичета, като "мотивация" да се подложи на диета.

Признанието Дженифър Лорънс направи на галата "Жените в Холивуд" на сп. "Ел" в Бевърли хилс.

Звездата каза, че се е опитала да се защити, но била "хваната в капан". Тя се оставила да се отнесат с нея по този начин заради кариерата си. В настоящето отношението към нея било съвсем различно, защото е знаменитост.

Нa свой ред Рийз Уидърспуун сподели, че режисьор ѝ е посегнал, когато е била на 16 години, съобщи Контактмюзик.

Актрисата, която е на 41 години, призна, че се е решила да говори за случилото й се на галата "Жените в Холивуд" на сп. "Ел" в Бевърли хилс след разкритията за скандалното поведение на продуцента Харви Уайнстийн. Тя каза, че инцидентът още я тормози.

"Трудно ми е да предам разнородните чувства, които съм изпитала, безпокойството и вината, че не проговорих по-рано... Чувствам истинско отвращение към режисьора, който ме нападна, когато бях на 16 години и възмущение от агентите и продуцентите, които ме накараха да мисля, че ако искам роли, трябва да мълча".

Рийз Уидърспуун каза, че този инцидент не е бил единствен, но вече се чувства "много по-малко самотна", след като е чула разказите на колежките си. Тя изрази надежда "животът вече да е различен", защото хората подкрепят засегнатите от проблема.