В интервю за модната библия Серина разкрива, че 2 месеца след раждането е страдала от усложнения.

Вижте фотосесията и още снимки >>


36-годишната тенис звезда споделя, че е имала лека бременност, но се наложило да ѝ направят секцио по спешност заради слабите тонове на бебето по време на контракциите.

Вижте снимки от сватбата на Серина и Алексис >>

На следващия ден Серина за кратко не можела да си поеме дъх и имало съмнения за белодробна емболия, тъй като преди време имала съсиреци в кръвта. Направили ѝ изследвания и се оказало, че има няколко малки съсирека в белите дробове.

Следващите 6 дни били още по-страшни. Шевовете на тенисистката се отворили и лекарите открили голям хематом в корема. След няколкото операции тя се прибира вкъщи, но месец и половина не можела да стане от леглото.

"Бях толкова щастлив да сменям памперси, но ми беше тежко заради всичко, което преживява (Серина), а аз нямаше как да ѝ помогна", споделя съпругът на Серина Алексис Оханян.

След това майчинството ѝ се сторило трудно, но удовлетворяващо. "Понякога се сривах и се чувствах все едно не мога да го правя", обяснява Уилямс. "Същата негативна нагласа изпитвам понякога и на корта. Просто съм такава. Никой не говори за тези моменти - напрежението, което чувстваш всеки път, когато бебето заплаче. Някой път се ядосвах на плача, а после се чувствах виновна за това. Емоциите са много объркани", споделя Серина.