Сред тях ще видим елитни атлетки, за които снегът и ледът са всичко в работата им, но не и в живота.

Вижте снимки >>

Очаквано стартираме с красивата блондинка Линдзи Вон, но и за нея конкуренцията на арената на красотата е жестока, защото има и много други секси състезателки. Тя е първата американка, спечелила златен медал в ски спускането през 2010 г.

Сноубордистката Юлия Дуймовиц е първата от много секси сноубордистки в списъка. Тя ще се състезава за второ олимпийско злато в гигантския слалом.

Всички новини от олимпиадата следете тук >>

Фигуристката Теса Въртю е по-красивата половинка в отбора по фигурно пързаляне на Канада. Тя многократно се е качвала на олимпийската стълбица, така че очакваме да я видим и на подиума в Пьончан.

Сноубордистката Джейми Андерсън спечели първото състезание по слоупстайл, провеждано някога на олимпийски игри, в Сочи през 2014 г. Освен това е спечелила 12 медала на Зимни екстремни игри от 2007 г. насам.

Фигуристката Мадисън Чок направи своя олимпийски дебют в Сочи през 2014 г., но тогава с партньора ѝ Еван Бейтс не се представиха особено добре. Очакванията към тях този път са доста големи.

Състезателката по ски-бягане Джеси Дигинс е може би най-красивата атлетка в дисциплината. Дали тя ще бъде жената, която ще счупи 41-годишния рекорд?

Сноубордистката Алена Заварзина грабна сребърен медал през 2014 г. в родината си. Тя ще се състезава в гигантския слалом.

Силе Норендал не е модел, но тази скандинавска красавица може би ще успее да се пребори за злато в слоупстайла при сноубордистките.

Скиорката Микаела Шифрин стана най-младата шампионка в слалома в историята на олимпийските игри със своите едва 18 години през 2014 г. Само си представете какво би могла да направи след още четири години опит.

Сноубордистката Анна Гасер е поредното доказателство за красотата на атлетките в тази дисциплина. Тази австрийска хубавица тъкмо приключи със зимните екстремни игри, така че можем да очакваме всичко.

Фигуристката Алекса Книрим наскоро спечели сребро в американското първенство по фигурно пързаляне, но тази красавица далеч не е свободна, тя е омъжена за партньора си.

Състезателката по ски скокове Сара Хендриксон е бивша световна шампионка и вероятно ще търси отмъщение, след като не успя да се представи подобаващо в Сочи.

Съвсем логично завършваме с нашата Сани Жекова, която представя чудесно групата на красивите сноубордистки, а и не е една от блондинките в дисциплината, на които се нагледахме.