Водещият на „Кухнята на Ада“ от месеци се стреми към перфектната фигура, защото иска да спаси брака си и вече е свалил близо 30 кг.

Вижте снимки на Гордън и семейството му >>

„Бях с наднормено тегло. Загледах се в снимките ни и се замислих как е възможно Тана да е още с мен, тъй като тя изглежда по-добре и е страхотна. И накрая си ляга с ш*бан дебелак“, изповяда се пред в. The Times той.

51-годишната звезда вае физика при прочутия треньор Уил Ъшър, който категорично е изключил от менюто му млякото и сиренето, пише "Монитор".

Гордън дори ще се включи в трикомпонентното състезание Ironman race, в което се изпитват силите на участниците на бягане на разстояние, плуване и колоезда.

Кулинарният гуру и Тана си казаха заветното „да“ през 1996 г. Двамата възпитават четири деца – Мегън, Матилда и близнаците Джак и Холи. Британският шеф готвач обаче ще ги лиши от наследство, което засега се оценява на 160 милиона долара.

Той би им помогнал единствено за закупуване на жилище. Рамзи неведнъж е разказвал, че дори при пътувания той и Тана са в първа класа, а децата са във втора, защото не работят и не заслужават същия лукс като родителите си.