Кърджилова понесе доста негативни коментари относно слабата си фигура. Почитателите на актрисата я укориха, че след раждането на сина си е станала болезнено слаба, лицето й е прекалено изпито и има сенки под очите. Те дори я заподозряха, че страда от анорексия и я посъветваха да качи 5-10 килограма.

Вижте Радина сега и преди >>

Радина реши да обясни защо е отслабнала след раждането във влога си "Денят на Радинa".

“Скъпи приятели, най-напред искам да благодаря за вашето внимание към мен, затова, че сте проявили загриженост по отношение на промяната във вида ми, която беше приета от мнозина не много благосклонно”, заяви младата майка, цитирана от MissBloom.

“Преди няколко месеца спрях да кърмя сина ми Христо и метаморфозата на тялото ми след това спря на тази точка или килограми, които нося в момента. И, повярвайте ми, чувствам се добре и ги нося с лекота. Причината да спра да кърмя сина ми Христо беше началото на моите репетиции на спектакъла “Идиот” на Достоевски”, обясни актрисата.

“Вече усещам, че дойде времето да възвърна старата си форма, въпреки че не виждам какво й има на тази, но може би наистина едно-две килца отгоре ще ми се отразят добре. Но умерено, защото играя в представления, където се изисква добра кондиция на тялото, финес и острота на движенията“, допълни Радина.