Рок дамата на България Милена Славова обмисля опцията да съди шеф Петров за телесни повреди вследствие на верижната катастрофа, която той предизвика миналата седмица в района на Южния парк в София.

Инцидентът се случи вследствие на смалена дистанция. Борис Петров спрял буквално в багажника на колата, която карала приятелката на Милена, но от удара една в друга пострадали още седем автомобила.

Вижте снимки на Милена >>

След случката в социалните мрежи се разрази задочен спор между певицата и кулинаря - тя се възмути от арогантното му поведение и реплики от типа на „Нищо ви няма, 1000 лв. ще ви е ремонтът“, а той я обвини, че си прави евтин пиар на негов гръб.

"Моята приятелка е с шина на врата заради разместени прешлени след сблъсъка. Аз имам наранявания по ребрата и като нея си ударих и изкълчих врата, но моята фаза е по-лека, Направих си пълни изследвания – слава Богу, нямам пукнатини, но имам натъртване на врата, главата и ребрата, както и прехапан език. Смятам да се консултирам с адвоката на моята приятелка, за да видя какво мога да направя с този момент“, казва Милена, цитирана от "Монитор".

Изпълнителката на „Истина“ негодува и от факта, че Петров не се е извинил, а започнал да говори колко скъп му е джипът, да омаловажава щетите, които излезли на стойност 12 000 лв. и да внушава на хората, че тя е била пияна и без колан на пасажерското място.