И докато всички се чудеха дали Стоун вече е сгодена за младия красавец заради диамантено бижу, което бе забелязано от папраците, представител на актрисата поясни пред E!News, че звездата от "Първичен инстинкт" не е сгодена.

Вижте снимки на Анджело >>
Шарън на 60 >>

От началото на годината насам Стоун е забелязвана няколко пъти с Анджело. И въпреки че няма официално потвърждения за романса, езикът на тялото говори.

Тя има два брака зад гърба си - с Майкъл Грийбърг от 1984 до 1990 и с Фил Бронстийн от 1998 до 2005 г.

Въпреки че не е споменавала нищо за новата си тръпка, тя наскоро говори пред Grazia, където разказа за отношението ѝ към любовта въобще: "Не съм от този тип момичета, които се определят чрез мъжа до тях... Ако искам да имам мъж в живота си, това няма да бъде някаква уговорка, а истинско партньорство. А такива трудно се намират."

Кой обаче е красавецът до Шарън Стоун?

41-годишният Бофа е с 19 години по-млад от Стоун. Той не е актьор, а според някои издания е в бизнеса с недвижими имоти. Освен че са били заедно в Италия, откъдето е Бофа, двамата са прекарали Деня на влюбените в хотел в Париж.

Предполага се, че Шарън и Анджело са се запонали през декември в курорта Сейнт Мориц в Швейцария. Той живеел в Цюрих, но обичал да прекарва свободното си време в Ибиса.

Бофа обича партита с известни и красиви хора. В профила му в Инстаграм има снимки с Хайди Клум. И макар Шарън да не обича да се афишира в социалните мрежи, той се радва на вниманието на приятели и фенове там.