Този месец Хайди Клум бе забелязана на вечеря в Лос Анджелис с вокалиста на немската рок група Tokio Hotel Том Каулиц. Мнозина се усъмниха, че това е поредното завоевание на германката, но все пак бе твърде вероятно двамата да са се срещнали по работа, за да обсъдят общ проект.

Вижте снимки >>

Сега обаче 28-годишният Том и 44-годишната Хайди бяха заснети да се целуват. Това се случи на тераса в Пасадена в паузата по време на снимките на "America's Got Talent". Хайди е жури в шоуто заедно с Мел Би, Саймън Кауел и Хауи Мандел.

Фотографът, заснел кадрите, разказа, че двамата влюбени не са се криели. Според него Том е присъствал бекстейдж през целия ден, но не е имал участие в предаването.

Хайди подобри рекорда си от връзката с 31-годишния Вито Шнабел, която приключи през есента на 2017 г. Този път гаджето й е не с 13, а с 16 години по-младо. Клум се радва на подобни връзки от няколко години. Припомняме, че първият съпруг на Хайди бе с 13 години по-възрастният стилист Рик Пипино, а след това тя роди от Флавио Бриаторе. Тогава Клум бе на 30, а партньорът й на 53.