Вижте снимки на Никол с мама и татко >>

Вчера най-успешната българска плеймейтка Николета Лозанова позира с дъщеря си в социалните мрежи. Двете се облякова в пролетни рокли с еднакви десени - бели на розови цветчета. Бившата водеща честити на момичето си и пред феновете си:

"Преди 6 години на тази дата животът ми придоби истински смисъл. Родих “причината”, да се старая да бъда достоен пример, да бъда съвършена! Мога го, заради нея - Никол, моето всичко! Бъди здрава, ще ти дам света в ръцете, а ти го покори и владей, с чар и интелект! Обичам те!" #happybirthday #myprincess #mylove #mybabygirl #barbie

Професионални ангажименти на таткото на Никол - футболистът Валери Божинов, не му позволиха да се включи в партито. Той също публикува снимка на Никол и написа трогателни думи:

"Точно 6 години, откакто се роди любовта на живота ми! Моята най-голяма слабост, съществото, на което подарих сърцето си! И преди 6 г. футболът ме лиши от възможността да съм първият, който да те целуне. И на този ти рожден ден ще ме отдалечи от теб, Никол, но тати много те обича и разстоянието не е фактор, който да повлияе на нашата неимоверно силна връзка! Благословен съм да имам най-невероятната дъщеря!"