Миналата седмица мултимилионерът Дейвид Матюс бе арестуван в Париж за предполагаемо изнасилване на 15-годишно момиче на карибския остров Сейнт Бартс.

Вижте снимки от сватбата на Пипа >>

Сега полицията в Южен Йоркшир разследва ново обвинение в изнасилване, което датира от 80-те години. Матюс категорично отхвърля обвиненията.

Милионерът и съпругата му притежават много луксозен хотел на Сейнт Бартс. Приятели на фамилията предполагат, че обвинението е с цел отмъщение. Източник от семейството казва, че твърденията имат за цел да унижат Матюс.

Жената, която е в центъра на събитията, се е свързала с полицията миналата година и казала, че Матюс се е държал неприлично с нея, когато е била на 15. Тя твърди, че е изнасилена от милионера през 1998 г. в Сейнт Бартс и година по-късно в Париж.

35-годишната жена, която живее във Великобритания е казала на полицията, че се е обвинявала за изнасилванията, което ѝ оставило чувство на отвращение и шок.

Най-големият син на Дейвид Матюс - Джеймс, се ожени за Пипа Мидълтън през май 2017 г. Пипа е сестра на херцогинята на Кембридж и съпруга на принц Уилям - Кейт.