Д-р Хинова от "Откраднат живот" сподели, че за нея това е затворена книга, но най-важното е да преодолееш срама, а не страха и да продължиш.

Вижте снимки на Деси >>

"Психическият тормоз е нещо много по-страшно от физическия", твърди Бакърджиева.

Търпението понякога е доста дълъг период, може би трябва да си тръгнеш при първия шамар. Нещо се пречупи в мен и си казах: Господи, аз това ли заслужавам?!

Първия шамар получила от ревност, затова, че някой я е погледнал. "И беше странно, защото беше пред хората и аз го приех като нещо нормално", спомня си Деси.

Бакърджиева разказва, че никой не знае, че жертвите на домашно насилие са подложени на този тормоз. "Това остава зад заключените врати и затворените пердета. За пред хората може да сме най-великолепната двойка, но какво се случва вкъщи само ние си знаем", казва красивата актриса.

"Страхувах се да посегна. Удрят те, но от това теб не те боли и знаеш, че ако отвърнеш, може да е много смъртоносно", споделя Деси горчивия си опит.

"Когато един човек е обсебен от теб и желанието да притежава всяка една част от теб - това е зловещо",
допълва Бакърджиева.

Тя е успяла да повярва отново на мъжете. Най-важното за нея е, че хората са различни, някои са хора, а други са изроди.

"Много дълго време си позволих да бъда сама, но това не означава, че не съм спряла да мечтая за семейство, да имам още деца, да бъда булка. Мечтите се сбъдват може би", завършва Деси.