Леонардо отдавна си е изградил имидж на заклет ерген, който сменя жените през няколко месеца, а те всички са в общи линии от един тип – млади, красиви, за предпочитане манекенки и ако може русоляви.

Вижте снимки на красивата Камила >>

И настоящата му приятелка се вписва в този модел – става въпрос за Камила Мороне, която е на 20 години, стройна, красива, русолява, пишат от eva.bg. Но има една нова и доста интересна подробност - Камила е доведена дъщеря на Ал Пачино. Нейна майка е 42-годишната Лусила Сола, която от близо осем години е приятелка на 77-годишния Пачино. Той е помогнал за отглеждането на Камила и макар че няма брак с майка й, спокойно би могъл да мине за неин доведен баща. Затова Леонардо ди Каприо ще трябва да внимава с това момиче, иначе рискува да се изправи срещу гнева на Кръстника.

43-годишният Ди Каприо бе заснет от папараци да се прегръща и целува с Камила Мороне този уикенд по време на фестивала Coachella. Двамата имаха VIP пропуски за шоуто на Еминем, а колко време ще продължи това негово увлечение предстои да разберем.